Política de Privacitat

Propa Domestic Industrial Rar S.A – RARSA, amb domicili fiscal a Carrer Fruiters,1 de Castellar del Vallès, 08211 BARCELONA i N.I.F. A08249203, serà responsable de les dades personals que ens faciliti a través dels formularis habilitats en aquesta pàgina web, així com les que, si escau, pogués facilitar-nos en el futur en el marc de la seva relació amb aquesta entitat.

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

Les seves dades personals seran tractades d’acord amb el següent únicament per RARSA:

Enviament de comunicacions comercials

En cas que ens facilitin el consentiment i ens proporcionin les seves dades de contacte, utilitzarem les mateixes per enviar informació i comunicacions comercials sobre productes, així com descomptes, promocions, invitacions a esdeveniments o enquestes de RARSA. Tractarem les seves dades fins que vostè es doni de baixa o revoqui el seu consentiment a través del link de donar-se de baixa que acompanya aquestes comunicacions.

Quan contacta amb nosaltres

En contactar amb nosaltres tractarem les vostres dades per gestionar els dubtes o consultes que ens pugui plantejar. No obstant això, guardarem les dades mínim 1 any per si en un futur ens volem posar en contacte amb vostè per plantejar-li noves alternatives o opcions sobre la base de la consulta inicial.

Participació en concursos, promocions i sorteigs

En el cas que participés en concursos, promocions i sortejos les seves dades seran tractades per gestionar la seva participació, així com per complir el que disposen les bases legals.

En cas de resultar guanyador, podrem tractar les seves dades per gestionar la comunicació i entrega del premi que correspongui, i complir amb qualsevol obligació legal derivada del lliurament del premi.

Proveïdors i distribuïdors

En cas de ser un dels nostres proveïdors i/o distribuïdors podrem tractar les seves dades per gestionar la relació existent entre ambdues parts, efectuar els pagaments que corresponguin i gestionar els contractes que ens vinculin. Així mateix, en ser proveïdor i/o distribuïdor és possible que tractem les seves dades per enviar-li informació comercial que pugui ser del seu interès.

Quan i com enviarem comunicacions comercials i informatives?

En cas d’haver prestat el seu consentiment, podrem tractar les seves dades per remetre-li comunicacions comercials, o comunicacions informatives com la nostra newsletter informativa que pot contenir informació sobre els nostres productes, descomptes, promocions, invitacions a experiències, esdeveniments i/o tasts o enquestes d’opinió.

Com a usuari haurà de tenir en compte que totes les nostres comunicacions podran ser personalitzades segons els interessos mostrats, d’acord amb els productes que hagi adquirit, o d’acord amb aquelles dades que puguem obtenir sobre la base de la navegació mostrada a la nostra pàgina web mitjançant les Cookies.

Aquesta personalització es fa de forma parcialment automatitzada.

Li recordem que en qualsevol moment podrà retirar el seu consentiment prestat, i que totes les nostres comunicacions disposen d’un link per facilitar a l’usuari donar-se de baixa d’aquesta informació.

Com pot exercir els seus drets?

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades, mitjançant una carta dirigida a Propa Domestic Industrial Rar S.A – RARSA, amb domicili fiscal a Carrer Fruiters,1 de Castellar del Vallès, 08211 BARCELONA o remetent-ne un email a rarsa@rarsa.es, incloent-hi la referència “Dades personals” i en ambdós casos aportant una fotocòpia del DNI o passaport.

Tant les dades personals que ens proporcioneu com les obtingudes en la vostra navegació o les vostres sol·licituds seran conservades mentre no revoqui el consentiment prestat per al seu tractament.

Té a la seva disposició models d’exercici dels drets de reclamació a la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).