Instal·lacions de calefacció i canvis de caldera

Instal·lacions de calefacció i canvis de caldera


Si busques una empresa de confiança per a la instal·lació de noves calderes a Catalunya, no busquis més. A la nostra web trobaràs tota la informació que necessites sobre els nostres serveis, els nostres preus i les nostres garanties.

Substitucions de calderes

La substitució de calderes a Catalunya és un servei que ofereixen empreses instal·ladores i distribuïdores de gas autoritzades per la Generalitat. Aquest servei consisteix en canviar una caldera antiga o ineficient per una de nova de condensació, que aprofita el calor latent dels gasos de la combustió per augmentar el rendiment i reduir el consum de gas i les emissions de CO2. La substitució de calderes a Catalunya té diversos avantatges, com ara:
  • Un major estalvi energètic i econòmic en la factura del gas.
  • Una major seguretat i fiabilitat dels equips i les instal·lacions.
  • Una major eficiència i qualitat del servei de calefacció i aigua calenta.
  • Una major contribució a la lluita contra el canvi climàtic.
La Generalitat de Catalunya ofereix subvencions o ajudes per a la substitució de calderes a través del Servei d'Eficiència Energètica i Canvi Climàtic. Per a sol·licitar aquestes ajudes, cal complir uns requisits, com ara tenir una caldera antiga o ineficient que es vulgui substituir per una de nova de condensació, i presentar un formulari de sol·licitud, un pressupost detallat i una factura o justificant de compra. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web del Servei d'Eficiència Energètica i Canvi Climàtic.  

+

Instal·lació de calderes noves

La nova instal·lació de calderes a Catalunya és una oportunitat per a millorar el confort i l’estalvi energètic de la teva llar. A la nostra web, t’oferim les millors solucions per a adaptar-nos a les teves necessitats i al teu pressupost. Disposem d’un equip de professionals qualificats i experimentats que et garantiran una instal·lació ràpida, segura i eficaç. Treballem amb les principals marques de calderes del mercat, i et proporcionem un servei integral que inclou l’assessorament, el disseny, la instal·lació i el manteniment. No esperis més i contacta’ns ara per a demanar un pressupost gratuït i sense compromís. La nova instal·lació de calderes a Catalunya és la millor inversió per a la teva llar.

+

Muntatge de calefacció

El muntatge de calefacció a Catalunya és un servei que et permetrà gaudir d’un ambient càlid i confortable a la teva llar durant els mesos més freds. A la nostra web, trobaràs tot el que necessites per a escollir el sistema de calefacció que més s’adapti a les teves necessitats i al teu pressupost. Disposem d’un ampli catàleg de productes de qualitat, i d’un equip de professionals que et garantiran un muntatge ràpid, segur i eficient. Treballem amb les millors marques del mercat i et oferim un servei integral que inclou l’assessorament, el disseny, el muntatge i el manteniment. No dubtis més i contacta’ns ara per a demanar un pressupost gratuït i sense compromís. El muntatge de calefacció a Catalunya és la millor solució per a la teva llar.

+

Des de RARSA portem l’escalfor del gas a moltes llars i indústries arreu de Catalunya. Els nostres tècnics comercials, realitzen les visites a casa dels clients per tal de fer l’estudi de les necessitats tèrmiques de cada client i emetre la valoració del muntatge, tenint en compte les temperatures exteriors mitjanes de la zona, l’aïllament tèrmic de la casa o local i tot allò que pot influir a l’hora de donar el millor servei un cop els equips es posen en funcionament. Es realitzen muntatges amb conjunts de calderes per locals, escoles o habitatges i es realitza el traçat de canonades per alimentar els elements radiants a instal·lar, ajustant a les necessitats i a les casuístiques de cada client. Es realitzen muntatges amb tub de multicapa, muntatges amb canonada de coure vista o bé muntatges amb terra radiant. Treballem amb la gran majoria dels fabricants d’equips de calefacció, podent oferir als nostres clients les primeres marques de calderes i de material de calefacció, radiadors d’elements, radiadors tovallolers i radiadors de disseny a petició del client, sempre a uns preus molt interessants. Es realitzen canvis de calderes de calefacció, substituint els equips vells, per equips nous que optimitzen molt més el consum i col·laboren a reduir l’import de la factura de gas. Actualment totes les calderes que s’instal·len són del tipus condensació, que redueixen considerablement les emissions, i augmenten el rendiment de l’equip, superant el 100%. Sense cap compromís, els nostres tècnics passaran a fer una valoració de la millor opció, segons les seves necessitats tèrmiques.